Medarbejdere

Mit navn er Martin Rueholm Brøndum og jeg er indehaver af MRBsvømning.

Svømning er min store passion og jeg har en række uddannelser og kurser bag mig, som bla. Svømmeinstruktør, DGI/DIF underviser, livredderdommer, førstehjælpsinstruktør, kursus leder mfl.
Jeg gør en dyd ud af mit arbejde og det vigtigste for mig er, at du bliver en god og stabil svømmer. Jeg sørger altid selv for at kunne de øvelser jeg sætter dig til, så jeg kan vise dig dem i vandet, hvis du er i tvivl om, hvordan øvelsen skal udføres.
Jeg er i dag svømmetræner for Roskilde Tri, så min undervisning er meget relateret til triatlon, men også til motionssvømning. Jeg svømmer selv i bassin og åbent-vand. Ud over svømningen, læser jeg til bioanalytiker, så jeg ved hvordan kroppen fungere og hvilke problematikker der eventuelt kan være.
Hvis du har sat dig et mål om at gennemføre en 10-del, kvart, halv eller en fuld ironman. Så kan vi hos MRBsvømning hjælpe dig med at gennemføre svømmedelen, da svømningen er sværest.
MRBsvømning kan lære dig alt fra at blive tryg i vandet, det basale svømning og til at blive en teknisk god og hurtig svømmer, så kontakt os og sammen finder vi en løsning der passer bedst til dig og dine kompetencer.

Mit navn er Carl Emil Jespersen og jeg arbejder hos MRBsvømning.

Jeg bor i København, hvor jeg bruger det meste af min tid på træning og sport. Jeg afsluttede gymnasiet i sommeren 2017 og har lige nu sabbatår.
At være aktiv og i god form er en stor del af mit liv og derfor elsker jeg også, at være omringet af andre, der brænder for sport. På baggrund af min passion for sport og træning, er jeg også i stand til, at bringe personlig erfaring og viden ind i undervisningen. Jeg har selv svømmet i 8-9 år og er også tidligere konkurrence svømmer. Udover at være svømmetræner så er jeg også uddannet bassinlivredder.
Jeg giver mig altid 110% og det gør jeg også i undervisningen. Jeg tror nemlig på, at vi hos MRBsvømning, kan gøre en forskel for folk og hjælpe med, at opnå jeres mål, uanset niveau og alder. Om du er elitesvømmer, der skal træne op til triatlon eller bare vil lære at svømme crawl, så står jeg klar! Jeg brænder for, at hjælpe andre til, at blive den bedste version af sig selv, og måske kan dette være et skridt på vejen.