Åbent vand-kursus

Åbent vand-Intro (kun i sommer perioden)
- Pris: 150 kr
- Varighed: 1 time og 15min
- Minimum 6 deltager, max 12
Holdet er for dig, der gerne ville have information og det praktiske på plads, inden man for alvor skal svømme åbent vandFørst afholder jeg 15-20 min teori og lidt øvelser på land og derefter går vi i vandet (ca. 40 min) og afprøver det teoretiske og til sidst går vi op og laver en opsummering. Jeg ville være i vandet under hele den praktiske del.
På holdet gennemgår jeg følgende:
- Sikkerheden iht. Åbent vand træning
- Svømning i det åbne hav
- Orientering i åbent vand
- Og meget mere
Det er en god idé at medbringe en vandflaske.
Udvidet åbent vand-Intro (kun i sommer perioden)
- Pris: 300kr
- Varighed: 2 timers teori og 1 time i åbent vand(teori bliver afholdt i Viby Sj og derefter kører vi til Veddelev hvor vi afholder den praktiske del)
- Minimun 6, max 16 deltager
- Tilmelding sker via "Book en tid"
Holdet er for dig, der ikke har prøvet at svømmet åbent vand før, eller kun meget lidt. Du vil gerne have noget grundlæggende teori omkring crawl og crawl i åbent vand. Måske har du heller ikke prøvet at svømme med våddragt og mærke hvordan fleksibilitet i din skulder bliver hæmmet. Du skal helst være bevidst om hvordan man svømme crawl og kunne svømme 25m, det behøves ikke være teknisk pænt.

Teori:
Vi vil komme igennem følgende punkter:
- Livredning
- Sikkerhed
- Våddragt
- Grundlæggende principper i crawl til bassin og åbent vand
- Svømning i åbent vand
- Vind og vejr
- Orientering
Du skal vælge dette hold, hvis du også gerne vil have noget af vide om grundprincipperne i crawlen og har brug for en masse teori, samt have kendskab til en våddragt og vide, hvordan man svømmer i åbent vand.
Vi kører samlet ud til Veddelev, hvor vi udfører den praktiske del.